Retourneren geen probleem

Retourneren van de kleding is bij Carnavalskleding076 geen probleem. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Retour aanmelden

 

Om het makkelijk te maken, hebben we een retoursticker aan je bestelling toegevoegd. Hiermee kun je de kleding via een PostNL Parcelshop retoursturen. (LET op, dit kan alleen in Nederland) Je zending is hiermee ook te traceren via PostNL met je verzendbewijs.. (Wel een verzendbewijs vragen en goed bewaren!)

Hoe werkt dit: Breng het pakket naar een PostNL Parcelshop, klik hier voor de dichtstbijzijnde en bewaar het verzendbewijs goed. Hiermee kun je je zending traceren of deze bij ons aangekomen is. De kosten voor deze retourzending bedragen € 4,50. Deze worden achteraf met je retourzending verrekend. Bij de PostNL Parcelshop hoef je dus niets te betalen.

 

Let op: elke retourzending dient voorzien te zijn van het retourformulier. Zonder retourformulier kunnen we de retourzending niet verwerken. 

 

Afhandeling retourzending

  • Na ontvangst van de retourzending ontvang je van ons een email met de ontvangstbevestiging.
  • Binnen 2 weken wordt het bedrag op je bankrekening terug gestort

Voorwaarden voor retourzending:

  • Artikel dient ongedragen te zijn (passen mag natuurlijk wel)
  • Artikel heeft geen gebruikssporen
  • Artikel dient in originele verpakking te zitten (hierbij mag de productfoto ook niet ontbreken)
  • Panty's, kousen en leggings die uit de verpakking zijn gehaald kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

 

Veel voorkomende vragen:

Ik wil een andere maat van hetzelfde product. 

Plaats svp direct een nieuwe bestelling op onze site, op deze manier is je product het snelst bij u thuis. En retourneer het pakket via de hierboven beschreven procedure.

Mijn bestelling is te laat binnen gekomen.

Het best kunt u uw pakketje ongeopend terugsturen want dan hoeven wij geen kwaliteitscontrole uit te voeren. Zo heeft u het snelst uw aankoopbedrag terug. 

Mijn bestelling is niet compleet of correct binnen gekomen.

Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice via info@sawear.nl

Artikel defect ontvangen?

Stuur het artikel niet direct terug maar neem eerst contact op met onze klantenservice. Geef hierbij duidelijk aan wat het defect is en maak dit duidelijk met een afbeelding.

Richt uw mail aan info@sawear.nl

 

Om uw producten retour te sturen gebruikt u het onderstaande retourformulier. Deze kunt u digitaal invullen en uitprinten. 

 

Meld je retourzending aan via deze link!