Tiroler Kostuums Heren

Tiroler kostuums heren

Is een echte leren lederhose niets voor jou en ben je op zoek naar iets simpelers? We hebben dan ook een ruim aanbod aan tiroler kostuums en tiroler broeken.

 

De tiroler broeken zijn gemaakt van een soepele stof en hebben net zoals de echte leren lederhose bretels. Er zijn ook tiroler broeken die zijn gemaakt van een nepleren stof en die lijken wat meer op de echte originele lederhose. Soms zijn deze tiroler broeken ook afgewerkt met Beierse borduringen maar dit is meestal niet het geval! De tiroler broeken worden gedragen met een geruite tiroler blouse en je maakt de look helemaal af met een paar gebreide tiroler sokken!

 

De tiroler kostuums bestaan in de meeste gevallen uit een tiroler broek en een tiroler blouse. Je besteld een tiroler kostuum dus als een set en je bent meteen klaar voor het Bierfeest! De tiroler kostuums zijn net zoals de tiroler broeken gemaakt van een soepele stof en hebben vaak een witte bijpassende blouse.

Tiroler kostuums voor Carnaval

Het is niet gebruikelijk om de tiroler broeken en tiroler kostuums te dragen naar het Oktoberfest. Maar voor een van de andere Nederlandse Bierfeesten of als Carnavalskostuum zijn deze broeken zeer geschikt! Het leuke aan de tiroler broeken en de tiroler kostuums is de goedkopere prijs, zo kan jij iedere keer weer een compleet nieuwe outfit aanschaffen. Ben je toch opzoek naar een betere kwaliteit en wil niet ieder jaar een nieuwe lederhose kopen? Neem dan eens een kijken bij onze echte leren lederhose! Met de tiroler kostuums heren zit je altijd goed!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 22
  44
Maat
 1. XS
 2. XS-S
 3. S
 4. M
 5. M-L
 6. Meer