Tiroler Blouses Heren

Tiroler Blouses heren

De geruite tiroler blouse is niet meer weg te denken bij de originele lederhose en wordt dan ook door vele gedragen op het Oktoberfest. De geruite blouse zie je vaak in de Beierse kleuren blauw wit maar hierbij zijn tegenwoordig vele alle kleuren mogelijk, zoals een rood met witte of een groen met witte tiroler blouse. En wat meer voor de dames een roze met witte combinatie. De wat duurdere varianten van de tiroler blouse zijn ook versierd met Beierse borduringen.

 

Ga jij niet naar het Oktoberfest maar wel naar een van de populaire bierfeesten in Nederland en wil je liever geen lederhose kopen? Dan combineer jij jouw geruite blouse met een jeans en ga je toch nog in stijl naar het bierfeest! Pas wel op dat jij niet buiten de boot valt en combineer je tiroler blouse met een lederhose om helemaal in stijl naar het Bierfeest te gaan!

Tiroler blouse met Carnaval 

Het bierfeesten thema is ook erg populair met Carnaval en kan dan ook zeker als Carnavalskostuum gedragen worden! Jouw tiroler blouse is hierdoor nooit een mis koop en kan je meerdere keren per jaar dragen! Kijk snel verder en bestel jouw tiroler blouses heren gemakkelijk en snel.

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 21
  29
Maat
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. L
 5. XL
 6. XXL