Geen artikelen in uw winkelwagen.

Lederhose

Heb jij binnenkort een bierfeest of ga je naar het Oktoberfest in München? En wil je hiervoor een lederhose kopen van goede kwaliteit waarmee je nog vele bierfeesten af kan gaan? Dan heeft SA Wear Feestkleding helemaal wat jij zoekt! We hebben een leuke collectie van de originele lederhose zoals deze ook door de heren in Duitsland gedragen worden.

 

De lederhose zijn gemaakt van echt leer en bewerkt met mooie borduringen. De lederhose hebben in de meeste gevallen bretels maar er je kunt ook lederhose kopen die gedragen kunnen worden zonder de bretels. Een lederhosen kan je in verschillende lengtes bestellen namelijk net boven of net onder de knie. De lederhose wordt gedragen met een geruite tiroler blouse en om je look helemaal af te maken draag je jouw lederhose met een paar gebreide tiroler sokken.

 

Het voordeel van deze echte leren lederhose is dat ze mooier worden naar maten je ze draagt. Niet alleen met het Oktoberfest maar ook met bijvoorbeeld Carnaval loop jij er goed bij met je lederhose! Een lederhosen kopen is dus een goed idee!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 4-5 werkdagen Dit item verwijderen
Maat
 1. 46
 2. 48
 3. 50
 4. 52
 5. 54
 6. Meer
Prijs
 1. 6
  70
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar