Dirndls

Dirndls

Deze jurk is een traditionele Beierse klederdracht deze tegenwoordig door vrouwen tijdens het Oktoberfest in München gedragen wordt. Natuurlijk wordt het Oktoberfest allang niet meer alleen in München gevierd maar ook in andere Duitse steden. Ook in Nederland wordt dit feest steeds populairder! Heb jij binnenkort een Bierfeest en wil je goed voor de dag komen? Kies dan voor een van onze Dirndl jurken!

 

We bieden een ruim aanbod aan dirndl jurkjen in verschillende lengtes en kleuren! De dirndls bestaan voornamelijk uit een leuk geruite jurkje met laag uitgesneden decolleté bewerkt met originele bordurigen (broderie), een korte witte dirndl blouse en het schort. Leuk om te weten, de manier waarop je de strik knoopt zegt iets over de draagster! Draag je de strik namelijk aan de rechter kant dan ben je vergeven/ bezet en draag je deze aan de linkerkant dan wil je zeggen dat je vrijgezel bent! Maar dat is niet alles.. Strik je hem namelijk aan de voorkant wil dat zeggen dat je nog maagd bent en aan de achterkant een weduwe. Steeds meer bezoekers van Oktberfeesten weten wat de strik betekent, let dus goed op hoe je jouw dirndl schort knoopt om niet de verkeerde indruk te geven.

De Dirndl met Carnaval! 

De mooie Dirndl jurken van Carnavalskleding076 kan je natuurlijk ook dragen tijdens Carnaval. Gegarandeerd dat alle mannen in hun Tiroler kostuum en lederhosen jouw kant op kijken! Laat de bierpullen alvast maar vullen, jouw dirndls jurkje wordt één groot succes!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 32
  63
Maat
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. L
 5. XL
 6. Meer