Oktoberfest kleding dames

Oktoberfest kleding dames

Bij Carnavalskleding076 vindt je de leukste dames Oktoberfest kleding! Het Oktoberfest wordt steeds populairder en groots gevierd in Duitsland maar er worden ook steeds meer bierfeesten georganiseerd in Nederland.

 

De dames oktoberfest kleding bestaat uit dirndl jurken, tirol jurken en lederhose met bijpassende tiroler blouses. De dirndl jurkjes zijn het populairst en zijn de originele jurkjes zoals gedragen door de dames in Duitsland. Deze dames oktoberfest kleding bestaat uit een geruite jurk met een losse dirndl blouse en een schort. Wil je liever een leuke en goedkopere versie dan hebben we ook leuke tiroler jurkjes. Draag je liever geen jurk dan hebben we ook een leuk aanbod aan lederhose. De lederhose zijn van echt of nep leer met bretels en worden gedragen met een geruite blouse.

Oktoberfest kleding met Carnaval 

Dit thema zie je al jaren terug komen met Carnaval, zo kan je jouw leuke tiroler of dirndl jurkje meerdere keren per jaar dragen! Onze leuke oktoberfest kleding dames is dus niet alleen geschikt voor op het Oktoberfest! 

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 22
  79
Maat
 1. XS
 2. XS-S
 3. S
 4. M
 5. M-L
 6. Meer