Jaren 80 kleding dames

Jaren 80 kleding dames

De leukste jaren 80 kleding dames vind je bij Carnavalskleding076! We hebben een ruim aanbod aan jaren 80 kleding dames en daar zit zeker voor jou ook wat bij! Jaren 80 kleding is leuk voor themafeestjes, foute party’s en natuurlijk ook als Carnavalskostuum.

 

Voor dames is de jaren 80 toch wel één van de leukste thema’s voor verkleedfeestjes en foute party’s. Je kunt je eindelijk helemaal laten gaan met leuke neon kleuren en ook je make-up kan in de meest felle kleurtjes. Je draagt bijvoorbeeld onze jaren 80 jurk met neon beenwarmers, neon net handschoenen en dit stijl je af met onze neon sieraden. Ook de gympakjes en de trainingspakken zijn hellemaal jaren 80!

 

Zijn de neon kleurtjes niets voor jou? Dan kan je natuurlijk ook als je favoriete jaren 80 Popster verkleed gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de bekende outfits van Madonna uit haar videoclips, daarin steel jij zeker de show!

 

Bij jouw jaren 80 kleding dames hoort natuurlijk leuke jaren 80 accessoires. Je vindt hier de leukste accessoires van neon beenwarmers en sieraden tot pruiken met staartjes, er zit vast iets leuks voor je tussen! Maak jouw jaren 80 kleding dames helemaal af!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 14
  46
Maat
 1. S
 2. S-M
 3. M
 4. M-L
 5. L
 6. L-XL
 7. XL