Hippie kleding makkelijk te bestellen

Jaren 60 kleding ideaal voor alle flower power, hippie en 60's thema feesten! De jaren 60 stonden voornamelijk in het teken van de hippies en flower power kleding. Bij de dames waren de minirokjes helemaal hot. Bij de heren werden vaak de Beatles gekopieerd. Denk hierbij ook aan de kapsels. Bij dames waren de korte kapsels ook helemaal in. Maar zeker ook kapsels met veel krullen.

Sixties kleding voor uw thema feest! 

Sixties kleding voor alle flower power, hippie en andere thema feesten! Typische jaren 60 verschijningen zijn voor de dames de mini rokjes. Mini rokjes eb boa's waren in de sixties niet weg te denken. Bij de heren werden vaak de Beatles gekopieerd. Denk hierbij aan de Beatles kapsels en broeken met wijd uit lopende pijpen.

Hippie kleding in vele soorten en maten

Hippiekleding in alle denkbare designs. Weet u nog hoe men er toen bij liep? Felle kleuren, regenboogdesigns en peace-tekens zijn niet weg te denken bij hippiekleding. De show stelen doe je natuurlijk in één van de prachtige hippiekleding kostuums van Carnavalskleding076.

Boa's en andere accessoires bestelt u hier! 

Wat maakt u hippiekleding meer af als vrolijke boa's of grappige krullen pruik? Bestel al uw sixites accessoires gemakkelijk online. Alle kostuums en attributen worden uit eigen voorraad geleverd. Steel de show met deze hippe outfits, bestel direct!