Zombie kostuum heren

Zombie kostuum heren

Het halloween zombie kostuum is mede dankzij de popualire TV serie The Walking Dead één van de populairste halloween kostuum heren! We hebben een ruim aanbod aan zombie kostuums in verschillende thema’s! Zo hebben we bijvoorbeeld politie zombies, een zombie dokter maar ook een echte gangster zombie. Eigenlijk is in dit thema alles mogelijk want iedereen kan zomaar in een zombie veranderen!

 

Ga lekker los in één van onze te gekke zombie kostuums! Geheel onherkenbaar slenter jij je een weg door het halloween feest en zonder dat iemand hier raar van op kijkt, je bent immers een zombie! Pas wel op want niet iedereen is fan van zombies en er zou zomaar eens een zombie-killer op het halloween feestje rond kunnen lopen.

Zombie accessoires 

Wil je echt een angstaanjagende look creëren? Maak je zombie kostuum dan af met onze halloween accessoires. Zo hebben we stap voor stap halloween make-up, flesjes nep bloed, halloween lenzen en nep wonden. Gegarandeerd dat je hiermee de engste zombie op het halloween feest bent!

 

Een zombie kostuum is zeker niet alleen voor een Halloween feest bedoeld! Ook als carnavalskostuum maak jij met een zombie kostuum heren een onvergetelijke indruk achter!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 24
  66
Maat
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. M-L
 5. L
 6. XL