Halloween Makeup

Halloween makeup

Jouw halloween kostuum is natuurlijk niet compleet zonder onze halloween make-up! Maak van jouw halloween kostuum een echt horror kostuum en gebruik onze halloween make-up. Hiermee ben je geheel onherkenbaar en je jaagt iedereen de stuipen op het lijf!

 

Carnavalskleding076 heeft een ruim aanbod aan halloween make-up. Zo hebben we handige stap voor stap make-up setjes in verschillende thema’s zoals een zombie, duivel of heks. Deze halloween make-up setjes bevatten alle benodigdheden om jouw gezicht te schminken. Denk bij een zombie make-up setje bijvoorbeeld aan schmink in verschillende kleuren, nep bloed en de benodigde kwastjes en dit alles met een handige stap voor stap uitleg op de verpakking. Naast de make-up setjes hebben we ook een ruim aanbod aan losse schmink in verschillende kleuren of andere handige halloween make-up setjes.

Halloween make-up wonden

Jouw halloween make-up is niet af zonder een nep wond! De halloween nep wonden lijken op de meest dodelijke wonden en laten jouw er voor doods bijlopen! Zo hebben we bijvoorbeeld een doorgesneden keel nep wond of een vampier beet nep wond. Om deze enge wonden af te maken gebruik je de flesjes nep bloed.

 

Met de Halloween make-up van Carnavalskleding076 kan iedereen gemakkelijk de meest enge halloween look creëren! Maak je halloween makeup af met onze halloween lenzen.

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Prijs
  1. 2
    16