Halloween Accessoires

Halloween Accessoires

Halloween accessoires maken jouw enge halloween kostuum helemaal! Daarom heeft Carnavalskleding076 een leuk aanbod aan verschillende halloween accessoires. Zo hebben we handige stap voor stap make-up setjes om jouw gezicht te schminken in bijvoorbeeld een heks, duivel of een zombie. We hebben een ruim aanbod aan nep wonden waarmee het lijkt alsof je een dodelijke wond hebt en dus eigenlijk dood rond loopt zoals een doorgesneden keel. Om dit af te maken hebben we flesjes nep bloed zodat je de nep wond er echter uit kunt laten zien maar je kunt er ook je kostuum of gezicht extra eng mee maken. Met onze halloween lenzen maak je jouw halloween look helemaal af en deze hebben we ook in verschillende uitvoeringen.

 

Ga als een echte zombie verkleed en jaag iedereen de stuip op het lijf op het halloween feest met onze halloween accessoires! Gebruik onze nep wonden, flesjes nep bloed en zombie halloween lenzen om je eruit te laten alsof je weg bent gelopen uit een horror film.

 

Neem jij je hakbijl mee?

Ook zonder een hakbijl of een bebloed mes kan je niet naar een Halloween feest. Neem dan ook één van onze halloween wapens mee. Zo hebben we plastic messen en bijlen die onder het bloed zitten of bijvoorbeeld de zeis van magere hein! Je bent helemaal klaar voor het engste feest met onze halloween accessoires!

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
  1. 1 werkdag
  2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
  1. 2
    25
Maat
  1. One size
  2. XS
  3. S
  4. M