Zombie kostuum dames

Zombie kostuum dames

Het zombie kostuum is toch wel een van de populairste halloween kostuums van dit moment! We bieden een ruim aanbod aan zombie kostuums in allerlei populaire thema’s, denk hierbij aan een zombie zuster, een zombie schoolmeisje of een van jouw favoriete sprookjes zoals een zombie sneeuwwitje halloween kostuum! Niets is te gek bij een zombie kostuum, hoe enger hoe beter! Jaag alle mannen de stuipen op het lijf met een sexy zuster jurkje met een zombie twist.

Zombie Halloween 

In je zombie kostuum ben je het angstaanjagendste van het hele Halloweenfeest. Je kan lekker los gaan zonder dat iemand daar raar van op kijkt, een zombie beweegt zich nu eenmaal raar!  Waan je in een aflevering van de populaire TV serie van The Walking Dead in jouw enge zombie kostuum en baan je een weg door het feestgedruis! Kijk wel uit dat je niet op de man in zijn bebloede sheriff kostuum botst, die zou wel eens een zombie-killer kunnen zijn!

 

Als zombie kan je ook lekker los gaan met halloween make-up. Beplak je zelf met nep wonden en besmeur je met nep bloed, niets is te gek! Om je zombie look helemaal af te maken draag je ook nog een van de te gekke halloween lenzen. Gegarandeerd dat niemand je meer aan durft te kijken!

 

Een zombie kostuum is zeker niet alleen voor een Halloween feest bedoeld! Ook als carnavalskostuum maak jij met een zombie kostuum dames een onvergetelijke indruk achter!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 19
  44
Maat
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. L
 5. XL