Vampier kostuum dames

Vampier kostuum dames

Het vampieren kostuum dames blijft een echte klassieker onder de halloween kostuums! Als vampier dame ben je natuurlijk mooi en elegant en de mannen op het halloween feest hebben niet door dat jij graag een hapje uit hun nek wilt nemen en je windt ze dan ook zonder moeite om je vinger! Let wel op de jaloerse vrouwen in hun heksen kostuum, die zouden zomaar eens een vervelende heksen spreuk op je willen uitvoeren! In jouw vampieren kostuum dames ben jij natuurlijk voor niemand bang en maak jij er een groot Halloween feest van!

 

Drink een glas rode wijn en laat iedereen geloven dat jij geniet van een glaasje mensen bloed. Pas wel op voor de shoarmatent als jij je door de donkere straten begeeft, als vampier wil je natuurlijk niet in de buurt van knoflook komen!

Vampier Halloween accessoires 

Stijl jouw vampier kostuum dames af met halloween make-up zoals vampier tanden en nep bloed. Draag onze vampieren lenzen voor een betoverde look en maak jouw vampier kostuum wat enger met een vampieren beet nep wond!

 

Het vampieren kostuum dames is niet alleen geschikt als Halloween kostuum maar ook erg leuk als Carnavalskostuum! Laat ook met carnaval iedereen versteld staan van jou in het mooie vampier kostuum dames!

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
  1. 1 werkdag
  2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
  1. 15
    68
Maat
  1. One size
  2. S
  3. M
  4. L