Superhelden kostuum heren

Superhelden kostuum heren

De leukste carnavalskleding superhelden heren kostuums vindt je bij SA Wear Feestkleding. Op dit moment zijn de films en TV-series van Marvel en DC Comics erg populair. Je vindt hier dan ook de meeste kostuums van deze te gekke superhelden kostuums! Kijk snel verder en vindt jouw favoriete carnavalskleding superhelden heren kostuum!

 

Ben jij een echte DC Comics fan dan heb jij waarschijnlijk allang een Batman pak of een Superman pak?! Het batman pak en superman pak zijn toch wel één van de populairste superhelden kostuums! Het Batman pak van nu is geïnspireerd op de laatste batman films The Dark Knight en is zwart in plaats van het klassieke grijze batman pak of zelfs het blauwe batman pak. Bij het Superman pak blijft de echte klassieker toch wel  het populairst! Dit blauw met rode superman pak met de bekende letter S op de voorkant en de rode cape zorgen ervoor dat jij er te gek uitziet! Voor de echte fans is er ook een superman of steel pak, deze is geïnspireerd uit de wat nieuwere superman films en laten jou helemaal met de tijd mee gaan! Ga je in een batman pak naar het Carnavalsfeest let dan goed op de man in zijn The Joker pak! Dit is jouw vijand en je wilt natuurlijk niet dat The Joker jouw carnavalsfeestje verpest! Is de donkere kant eigenlijk meer iets voor jou? Ga dan zelf verkleed als de populaire The Joker. In dit te gekke The Joker pak ben jij de schrik op ieder Carnavalsfeest!

Wie is jouw favoriete superheld?

Is een batman of superman pak niet jouw ding, wat dacht je dan van een spiderman pak? Dit stoere superhelden kostuum laat jouw van het ene naar het andere carnavalsfeest vliegen langs gebouwen en muren, niets is te gek in jouw spiderman pak. Het spiderman pak laat jouw geheel onherkenbaar Carnaval vieren. Pas wel op voor de slechteriken die jouw geheime identiteit willen onthullen.

 

Natuurlijk is het Star Wars thema niet meer weg te denken als carnavalskostuum heren! Verkleed je in een Star Wars kostuum en kies voor de lichte of de duistere kant (de dark side)! Ga je voor de lichte kant en verkleed je bijvoorbeeld in een Stormtrooper Star Wars kostuum! Ben je meer een bad guy kies dan voor de dark side en verkleed je in een van onze Darth Vader Star Wars kostuum!

 

De meeste superhelden kostuums zijn voorzien van opgevulde borst-, arm- en buikspieren voor de echte superhelden look! Hiermee staat niets jouw meer in de weg om er geweldig uit te zien in jouw favoriete carnavalskleding superhelden heren kostuum!

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 20
  85
Maat
 1. S
 2. M
 3. M-L
 4. L
 5. XL