2nd Skins/ Morphsuits

De populaire 2nd skin kostuums en morphsuits zijn natuurlijk leuk om voor allerlei feestjes in te zetten en zijn ook zeer geschikt als Carnavalskostuum! In een second skin kostuum ben je geheel onherkenbaar, je bedekt namelijk ook je gezicht in deze morphsuits! Maak je geen zorgen, je kunt prima door deze 2nd skin kostuums ademen en kijken!

 

De second skin pakken zijn er verschillende leuke versies zoals bijvoorbeeld superman of een grappige spongebob second skin pak! Maar ze zijn ook verkrijgbaar zonder print in een effe kleur, er zit dus voor iedereen wat tussen!

 

Voor Halloween zijn er een aantal leuke versies zoals een Anatomy man morphsuit, hierin zie je eruit alsof je levend gevild bent! Best eng toch?! Of bijvoorbeeld een 2nd skin gangster met schotwonden, waarmee jij door het feest slentert als een levende dode!

 

Mocht je het echt warm krijgen dan kan je jouw 2nd skin kostuum natuurlijk ook zonder hoofdstuk dragen. Schmink dan je gezicht met onze halloween make-up en draag een paar halloween lenzen zodat je er nog steeds scary uitziet! Met onze flesjes nep bloed kan je jouw morphsuit nog enger maken!

 

Bij SA Wear Feestkleding vindt je een ruim aanbod aan second skin kostuums en morphsuits voor de beste prijs! We hebben een leuk aanbod aan second skins in allerlei verschillende versies! Leuk als Carnavalskostuum maar ook voor andere themafeesten of festivals!

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
  1. 1 werkdag
  2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
  1. 26
    85
Maat
  1. S
  2. M
  3. L
  4. XL