Superhelden kostuum dames

Ga verkleed als superheld!

De leukste superhelden kostuum voor dames vindt je bij Carnavalskleding076. Op dit moment zijn de films en TV-series van Marvel en DC Comics erg populair. Je vindt hier dan ook de meeste kostuums van deze te gekke superhelden! Kijk snel verder en vindt jouw favoriete superhelden carnaval dames kostuum!

 

Al jaren is het batwoman kostuum en supergirl kostuum erg populair als Carnaval superhelden kostuum! Dit is ook niet zo gek want iedereen is bekent met het batwoman kostuum of het supergirl kostuum! Batman en Superman zijn toch wel een van de eerst echte superhelden waar iedereen in verkleed wil gaan! Het Batwoman kostuum en het supergirl kostuum zijn erg sexy en stoer en hierin vang je alle boeven op het carnavals feest!

 

Mag het van jouw allemaal nog wat uitdagender? Dan is een catwoman kostuum het superhelden kostuum voor jou! In deze strakke catsuit verleid jij gemakkelijk die man in zijn Batman pak! Pas wel op voor de man in zijn The Joker Batman pak, die kan wel eens verkeerde bedoelingen hebben. Maar daar ben jij natuurlijk niet bang voor in jouw catwoman kostuum!

 

Wie is jouw favoriete superheld?

Ben je met een groep vriendinnen en kunnen jullie niet kiezen uit al die te leuke superhelden kostuum dames? Dan hebben we voor jullie onze te gekke power ranger kostuums! Deze power ranger kostuum dames zijn er in de echte power ranger kleuren en ze staan jullie natuurlijk geweldig! Het power ranger kostuum dames is sexy en stoer tegelijk! Haal je vriendinnen over en ga voor de power ranger kostuum dames en versla alle bad guys op het carnavalsfeest!

 

Ook is het Star Wars thema niet meer weg te denken als Carnavalskostuum! Met het Star Wars kostuum dames laat jij gegarandeerd alle mannen op het carnavalsfeest een paar keer omkijken, in een star wars kostuum dames zie jij er namelijk geweldig uit! Welke kant kies jij? Ga je voor de mooie Leia en verkleed jij je in een Leia Star Wars kostuum dames of ben je toch wat stoerder en ga je liever verkleed in een Stormtrooper Star Wars kostuum? Of ga helemaal voor de donkere kant en ga je in een te gek Darth Vader Star Wars kostuum dames?

 

Wat je ook kiest een sexy catwoman kostuum of een van de stoere Star Wars kostuums, één ding is zeker, jij zal er geweldig uit zien in jouw superhelden kostuum!

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
  1. 1 werkdag
  2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
  1. 21
    66
Maat
  1. XS
  2. S
  3. M
  4. L