Bierfeesten kleding dames

Bierfeesten kleding dames

Het Oktoberfest is een volksfeest in Duitsland dat elk jaar groots gevierd wordt. Bij Nederlanders is het Oktoberfest al enkele jaren erg populair en steeds meer trekken er in September en Oktober naar Duitsland om aan dit bierfestival mee te doen! Ook in Nederland worden er steeds meer bierfeesten georganiseerd in verschillende steden en dit met groot succes! Maar ook met Carnaval zie je dit leuke Oktoberfest thema vaak terug komen.

 

Bij Carnavalskleding076 vindt je leuke Oktoberfest kleding voor dames en heren! De dames Oktoberfest kleding bestaat voornamelijk uit de bekende dirndl jurken en de tiroler jurken. De dirndl jurken zijn de originele trachten zoals deze ook door de dames in Duitsland gedragen worden. De tiroler jurkjes zijn iets meer gericht op Carnavalskleding en vaak ook goedkoper dan de originele dirndl jurken. Beide zijn natuurlijk geschikt voor op het Okotberfest! De dames die liever geen jurk dragen kunnen bij ons ook terecht voor een leuke lederhose met een bijpassende geruite blouse!

 

De heren dragen op het Oktoberfest een lederhose gemaakt van echt leer. De lederhosen hebben bretels en worden gedragen in verschillende kleuren bruin. De lederhose wordt gedragen met een geruite blouse en gebreide tiroler sokken. Wil je liever geen echte leren lederhose? Dan hebben we ook een ruim aanbod aan tiroler broeken en tiroler kostuums voor een leuk prijsje!

 

Wat je ook zoekt Carnavalskleding076 heeft een ruim aanbod aan bierfeesten kleding dames en heren voor leuke prijzen! 

Filter op
Huidige filters
 1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Levertijd
 1. 1 werkdag
 2. Tijdelijk niet leverbaar
Prijs
 1. 17
  57
Maat
 1. XS
 2. XS-S
 3. S
 4. M
 5. M-L
 6. Meer