Non kostuum

Ga jij voor een non kostuum?

Carnaval is van oorsprong een rooms-Katholiek feest, houdt dat in ere door in een non kostuum verkleed te gaan! Het nonnen kostuum is dan ook zeer geliefd onder carnavalsvierders en ook erg leuk voor grotere groepen en optochten. Ook voor mannen is het leuk om als non verkleed te gaan, zeker te weten dat iedereen moet lachen om een man in een nonnen jurk!

 

Een nonnen kostuum suf? Zeker niet! Denk maar eens aan de populaire musical Sister Act en zing als non met je vrienden in koor alle Carnavalsliedjes mee! Voor je het weet zingt iedereen met jullie mee, van de man in zijn duivel kostuum tot het meisje in haar schoolmeisjes uniform, het feest kan niet meer stuk!

 

Wat voor non ben jij?

Het nonnen kostuum is op verschillende manieren te dragen wat dacht je namelijk van een sexy kort nonnen jurkje waarmee je zeker indruk maakt op die man in zijn Priester kostuum. Je kunt natuurlijk ook voor de klassieke lange nonnen jurk gaan daarmee maak je ook al genoeg indruk, geloof ons maar! 

 

Neem leuke accessoires mee zoals een houten kruis en houdt daarmee de mannen op afstand! Met een paar hoge kousen of een leuke net panty maak je jouw sexy non kostuum helemaal af!

Filter op
Huidige filters
  1. Levertijd: 1 werkdag Dit item verwijderen 3-4 werkdagen Dit item verwijderen
Prijs
  1. 15
    16
Maat
  1. S
  2. M
  3. L