Carnaval trends 2020

Carnaval trends 2020

Wat trekken we dit jaar aan met carnaval 2020?

Ken je dat probleem dat carnaval nadert maar je inspiratieloos bent en niet weet wat je aan moet trekken tijdens carnaval? Je bent niet de enige, want wie weet er nou wel precies wat de carnaval trends voor 2020 zijn? Juist eigenlijk niemand. Daarom helpen wij je graag een handje bij de zoektocht naar jouw carnavalskleding voor carnaval 2020. Vaak worden carnavals trends bepaald door hoogtepunten uit het jaar ervoor. In dit geval het jaar 2019, het jaar voor carnaval 2020.

Wat waren dan precies de hoogtepunten van het jaar 2019, die ik kan gebruiken voor carnaval 2020? 

GA NAAR DE WEBSHOP

Donald Trump

Laten we beginnen met onze grote vriend uit Amerika, Donald J. Trump. In de Verenigde Staten is Donald Trump impopulairder dan ooit, maar tijdens carnaval 2020 in Nederland kan hij zomaar eens een ware trend zijn. Dat komt omdat hij het afgelopen jaar dagelijks voorbij kwam op Nederlandse nieuwszenders. Om deze reden heeft Carnavalskleding076 voor jou de volgende carnavalskleding toegevoegd in de webshop:

Vind je dit nu saai of helemaal niks.. dan hebben voor jou ook een aantal andere leuke Trump carnavals ideeën die je wellicht meer aanspreken. Zo wel voor de heren als voor de vrouwen onder ons die carnaval vieren. 

Vanwege de vele ongelukkige uitspraken van Trump kan je carnaval 2020 gebruiken om je creativiteit de vrije loop te geven en duizenden combinaties verzinnen. Wij hebben twee ideeën, één voor de heren en één voor de dames, verder voor je uitgelicht. 

‘Donald Superman Trump kostuum’ voor de heren carnaval 2020
De heer Trump denkt dat hij heel de wereld aan kan, maar volgens kenners kan het gedrag van Trump leiden tot een derde wereldoorlog. Het sarcasme ten top tijdens carnaval 2020 voor de heren is dan ook een Superman kostuum afgemaakt met oranje schmink en een ware Trump pruik. Wij zijn om, jij ook? 

Hier vind je alle producten voor het Donald Superman Trump kostuum:

‘Trump ‘Grab ‘em by the Pilsie’ kostuum’ voor de dames carnaval 2020
De uitspraak ‘Grab ‘em by the pussy’ koste Donald Trump bijna zijn presidentschap toen deze opdook net voor het einde van de verkiezingen in 2020. Het sarcasme ten top tijdens carnaval 2020 voor de dames is dan ook om deze uitspraak te veranderen naar ‘Grab ‘em by the Pilsie’. De uitspraak wordt helemaal afgemaakt met een nonnen kostuum, oranje schmink en de wel bekende Trump pruik.

Hier vind je alle artikelen voor het ‘Trump ‘Grab ‘em by the Pilsie’ kostuum’: 

 • Nonnen kostuum: KLIK HIER
 • Trump pruik: KLIK HIER
 • Oranje schmink: KLIK HIER
 • Doe-het-zelf: Maak een bordje en print daar de vervormde uitspraak op uit:)

Superhelden & Horrorclowns

In 2019 zijn er een boel nieuwe films uitgekomen, tijdens carnaval komen we personages uit deze films dan weer tegen. Zo zagen we vorig jaar dat ‘The Joker’ een ware trend was. Je kwam ze overal tegen tijdens carnaval. Afgelopen jaar zijn de films ‘Justice League’ en ‘Wonder Woman’ uitgekomen. In beide films zijn de hoofdpersonage(s) superhelden. De Superhelden uit deze films zal je dan tijdens carnaval 2020 door de carnavalsstraten zien lopen. De superhelden uit deze films zijn; Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg en Aquaman.

Superhelden kostuums

Superman

 1. 1. Super Hero Budget
 2. 2. Superman Kostuum
 3. 3. Supergirl Kostuum Sexy
 4. 4. Superman Kids Comics
 5. 5. Superman Kostuum Man of Steel

Batman

 1. 1. Batman Kostuum Dawn of Justice
 2. 2. Batgirl Kostuum Sexy
 3. 3. Batgirl Kinderen
 4. 4. Batman Kostuum Dark Knight

Wonder woman

 1. 1. Wonder Woman Dawn of Justice
 2. 2. Comic Book Catsuit
 3. 3. Comic Book Girl

Flash

 1. 1. The Flash Kostuum
 2. 2. The Flash 2nd Skin

Aquaman

 1. 1. Aqua Warrior Kostuum

Horrorclown kostuums

De horrorclown is dit jaar zeer populair door de remake van de film IT. Wie van je vrienden jaag jij tijdens carnaval 2020 de stuipen op het lijf met een horrorclown kostuum? Om je te inspireren laten we je hier de populairste horrorclown kostuums zien van Halloween 2019.

 1. 1. Killer Clown Kostuum
 2. 2. Classic Horror Clown
 3. 3. Bo Bo The Clown Kostuum
 4. 4. Evil Jester Kostuum Zwart-Goud

Tijdloze trends carnaval 2020

Tot slot hebben we verschillende thema’s die altijd een geziene trend blijven. Deze thema’s zijn; piraten, sprookjes, cowboys, indianen, beroepen en de inmiddels ook de welbekende jumpsuits. Deze thema’s vind je ieder jaar weer terug in de straten tijdens carnaval, zo ook carnaval 2020. Van iedere categorie worden nu een aantal kostuums uitgelicht.

Piraten carnavalskleding

De piratenkleding is niet meer weg te denken met Carnaval, iedereen heeft toch wel eens een piratenkleding aangehad op een verkleedfeestje?! Daarom vind je dan ook een groot aanbod aan piratenkleding bij Carnavalskleding076! Je vindt hier leuke betaalbare piraten kostuums maar ook luxe piraten jurkjes voor degene die flink willen uitpakken! Door het ruime aanbod is het piraten thema ook erg leuk voor groepen en kan naast carnaval ingezet worden op allerlei feesten!

Dames piratenkleding

Ga je voor een sexy piraten jurkje met mooie gouden details of ben jij meer de stoere piraat met een leren legging? Wat je ook kiest met een van de piratenkostuums van Carnavalskleding076 laat je gegarandeerd de mannen in zeeman kostuum overboord slaan!

 1. 1. Piraat Deckhand Lady
 2. 2. Piraat Fever Girl
 3. 3. Piraat Wench
 4. 4. Piraat Lady High Sea

Heren piratenkleding

Ga verkleed als Jack Sparrow uit ‘Pirates of the Caribbean’ en ga op zoek naar jouw pirate dame! Vaar in jouw stoere piratenkostuum langs de cafés opzoek naar het leukste carnavalsfeestje!

 1. 1. Piraat Aye Aye Captain
 2. 2. Piraat High Sea Man
 3. 3. Piraat Man SM

Accessoires piratenkleding

Maak het piratenkostuum af met een piratenhoed of een bandana. Samen met een ooglapje en een piraten zwaard tover jij jezelf om in een echte stoere piraat.

Voor alle piraten accessoires KLIK HIER!

Sprookjes Carnavalskleding

Sprookjes kostuums zijn ieder jaar erg populair! Iedereen kent ze dus jouw sprookjes kostuum is hiermee zeker een groot succes! Welk sprookje is jouw favoriet?

Is dat misschien de altijd populaire sneeuwwitje, en ga je hierin opzoek naar jouw prins op het witte paard? Of ga je liever als roodkapje? Kijk dan wel uit voor de grote boze wolf voordat jouw sprookje in een nachtmerrie veranderd! Welk sprookjes kostuum je ook zoekt je vindt ze hier allemaal!

Voor alle Sprookjes kostuums KLIK HIER!

Cowboy Carnavalskleding

Wilde Westen thema is erg populair en kan ingezet worden voor ieder thema- en verkleedfeest, dus ook tijdens carnaval 2020! Ben jij sneller dan je schaduw? Zet je Western hoed op en bestorm het feestje!

Dames cowboykleding

Welke indiaan vang jij als cowgirl tijdens carnaval 2020 met je lasso? ’Kom pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen…’ (Wie kent hem niet, een van de bekende Carnavalsliedjes van De Dikdakkers). Kortom maak van jouw wilde westen carnavalskostuum een onvergetelijke carnaval dit jaar.

 1. 1. Rodeo Doll Cowgirl
 2. 3. Cowgirl Fringe

Heren cowboykleding

Iedereen kent ze en wie is er vroeger niet zo verkleed gegaan? Dit leuke wilde westen carnavalskleding is erg populair onder de mannen en heeft een stoere uitstraling!

 1. 2. Cowboy Fringe
 2. 4. Cowboy Budget

Accessoires cowboykleding

Maak je look af met een cowboy hoed en een pistool met holster om tegen die vervelende indiaan op te kunnen met zijn pijl & boog!

Voor alle Cowboy Accessoires KLIK HIER!

Indianen Carnavalskleding

Met de een mooi indianenkostuum maak je zeker een goede indruk tijdens carnaval 2020! Wie wilde er vroeger geen indiaantje spelen en Tipi tent bouwen?

Dames indianenkleding

Voel je als Pocahontas in een mooi indianen jurkje, van mooi bruin suède met franjes afgemaakt met een mooie lange bruine pruik en een haarband met veren. Schmink een paar strepen op je wang en verover samen met je vriendin in haar Cowgirl kostuum jullie stamcafé en maak er een onvergetelijk Carnaval 2020 van.

 1. 1. Indiaan Woman
 2. 2. Indiaan Warrior Princess
 3. 3. Indiaan Maiden

Heren indianenkleding

Ga jij dit jaar met carnaval in een mooi bruin indianenkostuum met strepen op je wang geschminkt? Vergeet dan vooral je indianen tooi niet op te zetten. En met je Pijl & boog houdt je de mannen in hun cowboy kostuum ver bij Pocahontas vandaan!

 1. 1. Indiaan Man Native American
 2. 2. Indiaan T-Shirt
 3. 3. Indiaan Brave

Accessoires indianenkleding

Neem leuke accessoires mee zoals een pijl en boog, bijhorende schmink en vergeet ook je indianentooi niet!

Voor alle Indianen Accessoires KLIK HIER!

Beroepen Carnavalskleding

Een van de populairste thema’s met carnaval blijft toch wel de uniformen! Je kunt je nu eindelijk in het beroep van jouw dromen verkleden. Een groot voordeel van een uniform tijdens carnaval is dat het ook een erg stoer en of sexy carnavalspak is! Met een uniform kan carnaval 2020 dus eigenlijk niet meer mis gaan.

Dames beroepen kleding

Verkleed je voor één dag als jouw favoriete beroep! Ga als zuster en vind jouw Chirurg! Altijd al eens een army girl willen zijn? Dit is jouw kans! Of ben jij toch liever de sexy cheerleader?

 1. 1. Army Girl Jumpsuit
 2. 2. Cheerleader Kostuum Rood
 3. 3. Zuster Scrub
 4. 4. Fever FBI Jurkje

Heren beroepen kleding

Altijd al een soldaat willen zijn? Kies dan voor een van onze leuke camouflage kleding. Of wat dacht je van een politiepak. Toch liever een stoere piloot die bij de dames in de smaak zal vallen?

 1. 1. SWAT Officier Man
 2. 2. Chirurg
 3. 3. Gevechtspiloot Kostuum
 4. 4. Super Soldaat

Jumpsuits Carnavalskleding

Verkleed je in een dieren jumpsuit met Carnaval 2020 en maak er een gezellige beestenboel van! De dieren jumpsuit is het ideale kostuum voor Carnaval 2020. Buiten dat ze er erg leuk uitzien zijn ze ook nog een erg praktisch.

De dieren jumpsuits trek je namelijk zo over je eigen kleding aan en zijn daardoor ook nog eens lekker warm. Ook zijn deze leuke dieren onesies unisex en kunnen ze door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Dit is daardoor weer erg leuk voor grotere groepen.

De dierenkostuums zijn er in verschillende uitvoeringen van krokodillen tot tijger jumpsuits maar ook flamingo of konijnen pakken.

 1. 1. Luipaard Jumpsuit
 2. 2. Olifant Jumpsuit
 3. 3. Tijger Jumpsuit
 4. 4. Zebra Jumpsuit
 5. 5. Wolf Jumpsuit
 6. 6. Krokodil Jumpsuit
 7. 7. Pinguin jumpsuit

Zit jouw favoriete carnavalskostuum hier niet tussen? Niet getreurd! Via onze carnavalskleding webshop kun je de meest originele kostuums en outfits online bestellen. We hebben een ruim assortiment met carnavalskleding en natuurlijk vele bijpassende accessoires. Via het menu boven kun je doorklikken naar de verschillende thema's! Alaaaaf!!